vasario 13, 2007

Ir vėl bankas bando išdurt !

Ir vėl bankas bando išdurt !

Šiuo metu perku butą ir aktyviai ieškau geriausio būsto paskolos varianto. Lyginu maržas, kitų paslaugų salygas ir panašiai, vienu žodžiu, renkuosi geriausiai atitinkantį mano poreikius banką. Jau beveik apsisprendžiau, bet...
Darbe gavau laiškelį, kad vienas iš didžiųjų bankų siūlo mūsų įmonės darbuotojams paskolas ypatingai gerom sąlygom. Žinoma sudomino, gal pavyks bent maržą "išsimušti" padoresnę. Žinoma maržos netik mažesnės nepasiūlė, bet ir tos "išskirtinės sąlygos" tik lankstinuke, o sąlygos tokios pačios kaip ir atėjus "iš gatvės".
Gal taip ir nebūčiau susinervinęs, jeigu tai jau nebūtų antras toks "geras" pasiūlymas iš to pačio banko. Pirmasis buvo su vartojamąja paskola "ypatingomis" sąlygomis (dvigubai didesnėmis palūkanomis nei tuo pat metu siūlė kiti bankai).
Kartais susimąstau gal aš per daug naivus ir tikiuosi nerealių dalykų, gal čia normalu, kad ypatingos sąlygos niekuo negeresnės už įprastas, kad išpardavimas tėra kelių prekių nuolaida, o prekės "su nuolaida" iš tikro kainuoja daugiau, nei kainavo iki nuolaidos.

Komentarų nėra: